Кои сме ние

Ние сме четирима - мама, тати, батко и глезлата.
Обичаме да сме заедно във всичко, което правим - дали ще е пазаруване, разходка или общ проект "Детски играчки" - всеки си има роля и място в него.
майката: Кат от Картишоците, kakichka от Къщичката или просто Катя. Витае в облаците, пардон крафт средите вече с-8 години и все не и омръзва да си цапа ръцете и да опитва нови неща. Идеята за ръчно-правени играчки тип Монтесори беше нейна, дотолкова доколкото видя куп такива в инстаграм, правени от рускини, опита да  купи за племенника си и установи, че тук такова нещо няма. Явно ще трябва да се изработи, вземайки назаем двете сръчни ръце на тати

Тати е Веселин. Няма си ник в крафт средите, защото официално не фигурира там. Освен като шофьор, куриер, разносвач и помощник на мама Кати. Умее много неща, бързо схваща и не го мързи. Това доведе до ключовата му роля в проект "Занимавки". Той е човекът, който измисля как да се реализират на практика щурите идеи на жена му. Служи оше като преградна стена - възспира я от прекалено щурите и идеи.
Двамата дребни (Мартин на 10 години и Ева на 6 години) са врели и кипели в изработването на нещица. В този проект служат главно за тестери, което значи, че официално им е разрешено да се опитват да строшат, счупят, разлепят и разковат всичко по дъските. Ако не успеят - снимат клипчета за да покажат какво се крие зад всеки елемент. 

Коментари

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *