Дъската на Боян - с котка и фенерче

Боян е сладък 4 годишен разбойник. Той е специален по негов си начин. Има нужда от съвсем мъничко помощ за да разбере как точно работят нещата около него. Много ми беше мерак да направим дъска за него, защото основното предназначение на такъв вид играчки е да обучават и развиват фината моторика на децата.
В неговата дъска спестихме бебешките тръба за топчета, калкулатор или пък цип. Сложихме по-мъжки работи, с които мислехме, че ще се затрудни. Той обаче ни изненада със схватливост, бързина и способност да схваща как работят отделните елементи.




Темата за дъската си дойде сама - закачливо бяло коете, което наднича на дървото и няколко скрити пилета, рибки и друга плячка. Задачка-закачка е да преброи колко точки има, колко са пеперудите и птичките. На гърба отново има черна дъска - така че ако му омръзне, нека да си рисува. Ръчното фенерче свети в тъмното ако си се постарал да направиш достатъчно ток сам.
Дори и Боян да не задържи дълго вниманието си върху дъската, то малкият му брат е наоколо и чака с нетърпение на баткото да му омръзне.
Ако и на вас ви харесва такава дъска - то може да ви направим специална такава, единствена и уникална, каквото е и всяко едно дете. Цената на такъв модел е 68 лв.
Кати и Весо

Коментари

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *